(ВІДЕО) Факти нанесення збитків державі на мільйони гривень прикордонники та податківці викрили в Миколаєві

НАЗАД
06 лютого 2019 17:03

Прикордонники спільно з податківцями продовжують активні заходи з протидії порушенням, що завдають збитків державі.

Оперативні підрозділи Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками податкової міліції ГУ Державної фіскальної служби України в Миколаївській області, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури, виявили факт завдання суттєвих збитків держави.

Правоохоронці встановили, що в м. Миколаїв діяв склад, на якому накопичувались, зберігались та в подальшому розповсюджувались товари промислового і побутового вжитку з порушенням чинного законодавства, з ухиленням від податків.

4 лютого року прикордонники та податківці, із залученням спецпідрозділу «ДОЗОР» Держприкордонслужби, в рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 статті 212 ККУ, провели санкціоновані обшуки.

Результатом проведення операції стало виявлення спільною групою на складі біля 6 тисяч найменувань різних товарів промислового та побутового вжитку на суму більше 20 мільйонів гривень, а також загалом більше одного мільйона гривень готівкою, «чорної» бухгалтерії, печаток тощо.

На даний час товар, готівка та речові докази вилучені, продовжуються слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси